ΠΡΟΦΙΛ

Επαγγελματίες που ανησυχούμε για τις εξελίξεις, που συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες από άλλες περιοχές, που γνωρίζουμε τα θέματα που μας απασχολούν ως ιδιοκτήτες ή διαχειριστές ακινήτων, που με την πολύτιμη καθοδήγηση της ΠΟΜΙΔΑ και ειδικά του προέδρου της κ. Στράτου Παραδιά μπορέσαμε να οργανωθούμε και να δημιουργήσουμε την Ένωσή μας και που θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε τα θέματα αυτά με την βοήθεια των μελών μας.

 

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια ευοδώθηκε μία προσπάθεια η οποία πιστεύουμε ότι θα αναδείξει την έννοια της ιδιοκτησίας σε πρωτεύωντα άξονα κίνησης των πολιτών και των πολιτικών, ενώ θα βοηθήσει στην κατανόηση του πως πρέπει να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε για να αποκτήσει η ιδιοκτησία μας την υπεραξία που πρέπει να έχει πραγματικά αλλά και για να σέβονται οι άλλοι την αξία αυτή.  Η απαξίωση ενός περιουσιακού στοιχείου είναι κανόνας πλέον και αυτό πρέπει να αντιστραφεί.  Μέλημά μας είναι η οργάνωση, η ενημέρωση, η διεκδίκηση και η επίλυση για λογαριασμό των μελών μας αλλά και των υπολοίπων των θεμάτων που μας απασχολούν.

 

Το Δ.Σ. της ενώσεως υπόσχεται την διαρκή συμπαράσταση στα μέλη της Ενώσεως αλλά και σε όποιον ή όποια έρχεται σε επαφή μαζί μας θέτοντάς μας κάποιο θέμα.