ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “PROTERGIA”!

Print Friendly, PDF & Email
Και τώρα ηλεκτρικό ρεύμα & φυσικό αέριο για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ!

Ενόψει της απελευθέρωσης της διάθεσης ενέργειας στη χώρα μας μέσα σε ανταγωνιστικό πλαίσιο, που οδηγεί σε μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και φυσικού αερίου, μετά από αίτημα μελών των σωματείων της από όλη τη χώρα, η ΠΟΜΙΔΑ με την από 24.4.2018 επιστολή της κάλεσε όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας χαμηλής τάσης του Πίνακα Ενεργών Προμηθευτών Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΡΑΕ να της αποστείλουν προσφορές για παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς τα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ σε όλη τη χώρα, με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ρυθμιστικού πλαισίου της ΡΑΕ.

Στην παραπάνω πρόσκληση υπήρξε ανταπόκριση από έξι εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μεταξύ των οποίων και η ΔΕΗ η οποία μας γνωστοποίησε το ισχύον τιμολόγιό της.

Το Δ.Σ. της ΠΟΜΙΔΑ, μετά από έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των προσφορών αυτών και κατάρτιση λεπτομερών συγκριτικών πινάκων προσομοίωσης των προσφερομένων τιμολογιακών χρεώσεων με πραγματικούς λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, αποφάσισε ομόφωνα και αποδέχθηκε την προσφορά της εταιρίας «Μυτιληναίος Ανώνυμη Εταιρεία – Όμιλος Επιχειρήσεων» με το εμπορικό σήμα “PROTERGIA”,  η οποία είναι και η ίδια παραγωγός ρεύματος. Βασικό στοιχείο της προσφοράς είναι η πραγματική νυκτερινή χρέωση όλο το 24ωρο, για οικιακές παροχές, για δύο ολόκληρα χρόνια και με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών. Το Δ.Σ. έκρινε ότι η προσφορά αυτή είναι η πλέον ανταγωνιστική ως προς τις χρεώσεις της, η πληρέστερη, καθόσον περιλαμβάνει και τη δυνατότητα παροχής φυσικού αερίου, και η ευχερέστερα υλοποιήσιμη, λόγω της ισχυρής αξιοπιστίας και της μεγάλης αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος της προσφέρουσας επιχείρησης.

Καλούμε κατόπιν τούτου τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων – μέλη των σωματείων μας σε όλη τη χώρα να επωφεληθούν από την εξαιρετική προσφορά της PROTERGIA”, και να ενημερώσουν όλους τους γνωστούς τους ιδιοκτήτες κατοικιών και κάθε είδους επιχειρήσεων, ακόμη και τους διαχειριστές των πολυκατοικιών τους, ότι τώρα, μέσα σε όσα σημαντικά τους εξασφαλίζει η ιδιότητα του μέλους της “Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος” ή οποιουδήποτε άλλου περιφερειακού σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ, είναι και το προνόμιο ενός σημαντικά χαμηλότερου λογαριασμού ενέργειας!

Από την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας με την PROTERGIA στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ

Νέα συνεργασία Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.- Protergia, γιατί:

  • Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας παράγει άνω του 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Η Protergia προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Tι κερδίζουν τα μέλη μας στο πρόγραμμα Π.ΟΜ.ΙΔ.Α-PROTERGIA:

  • Πραγματική Νυχτερινή Χρέωση, όλο το 24ώρο, για οικιακές παροχές, για 2 ολόκληρα χρόνια με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών σας.
  • Έκπτωση έως και 35% σε σχέση με τις χρεώσεις ημέρας του βασικού προμηθευτή.
  • Χωρίς εγγύηση, με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού και επιστροφή της εγγύησης από τον προηγούμενο πάροχο.
  • Πάγια χρέωση τετραμήνου:  3,52€ για μονοφασικό – 6,80€ για τριφασικό ρεύμα.
  • Φυσικό Αέριο: Έκπτωση 25% στις χρεώσεις προμήθειας του φυσικού αερίου.
  • Έλεγχο του λογαριασμού σας και εξοικονόμηση ενέργειας, μέσα από την υπηρεσία myprotergia.
  • Μειωμένη ετήσια συνδρομή μέλους (25€) στα γραφεία μας ή με την πιστωτική τους κάρτα!

Για τη συμπλήρωση της αίτησής σας απευθυνθείτε:

*Στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα, τηλ. 210 3213211, mail@pomida.gr όπου θα την παραλάβει ειδικός συνεργάτης της PROTERGIA, κάθε Παρασκευή πρωί!

*Στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@Protergia.gr από το προσωπικό σας email, με θέμα ‘Πρόγραμμα μελών Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.’,

* Στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της PROTERGIA, τηλ. 18311, καθημερινά 9:00 π.μ. – 23:00 μ.μ. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα, θα σας σταλεί η αίτηση προς υπογραφή.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την αίτηση παροχής ρεύματος:

▪ Αντίγραφο τελευταίου εξοφλημένου λογαριασμού ρεύματος (2 όψεις)

▪ Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου ▪ ΑΦΜ, ΔΟΥ, email, κινητό & σταθερό τηλέφωνο

▪ H σημερινή ένδειξη του μετρητή σας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

▪ Ο αριθμός Μητρώου Μέλους σας από την κάρτα σας ή τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ

▪ Το e-mail εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τον λογαριασμό σας μόνο ηλεκτρονικά

▪ Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε πάγια εντολή εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Διαβάστε το ιστορικό των προσπαθειών της ΠΟΜΙΔΑ για το θέμα αυτό στη σχετική σελίδα μας  www.pomida.gr